Quickstep

Majestic

Extra brede en extra lange laminaatplanken.

Wilt u uw interieur net een beetje extra geven om alles net wat beter tot hun recht te laten komen? De nieuwe Majestic collectie van Quick-Step maakt dat mogelijk. Dankzij de extra brede en extra lange planken krijgt uw woning gemakkelijk een luxueuze sfeer.

Een nieuwe dimensie in luxe

Til de uitstraling van uw vloer naar een hoger niveau dankzij de breedste en langste laminaatplanken die Quick-Step ooit heeft geproduceerd.

De planken van Majestic vloeren zorgen ongetwijfeld voor een groots effect; de natuurgetrouwe kleuren en textuur in combinatie met uitstekende waterbestendigheid gaan goed samen met het grootse formaat van 2,05m bij 24cm. Zo blaast u direct nieuw leven in uw interieur.

Passende accessoires

Quick-Step is zoveel meer dan alleen uw vloer. Bij elke vloer die wij aanbieden hoort een grote collectie accessoires, inclusief ondervloeren, afwerkingsprofielen en perfect op uw vloer afgestemde plinten.

Scratch Guard technologie

Quick-Step laminaatvloeren zijn uitgerust met een ultra beschermende Scratch Guard laag waardoor u vele jaren van uw nieuwe vloer kunt blijven genieten. Dankzij Scratch Guard zijn Quick-Step vloeren tot 10 keer beter bestand tegen microkrassen dan andere vloeren.

Spatgarantie

Onze vloeren bevatten een waterbestendige, gelijmde basisplaat en een uniek kliksysteem met ‘voorspanning’ waardoor de planken uitstekend beschermd zijn tegen vocht op het oppervlak vanwege bijvoorbeeld gemorste drankjes.

“Uniclic” kliksysteem

Een Quick-Step laminaatvloer leggen is dankzij de gepatenteerde “Uniclic” kliksystemen veel makkelijker geworden. U kunt hiermee uw Quick-Step vloer snel en gemakkelijk plaatsen zonder dat u de planken beschadigt. Het is zelfs goed mogelijk om na het leggen van de vloer deze weer te verwijderen en vervolgens op een andere locatie opnieuw te leggen.

Waterbestendig

Dankzij de waterafstotende HydroSeal coating op de groeven sijpelt water niet meer in uw vloer. In plaats daarvan vormt het vocht druppels op de vloer die vervolgens makkelijk weg te vegen zijn. Het schoonmaken van vocht op uw vloer is nog nooit zo snel en veilig geweest.