woning
Merken

Douwes Dekker

Vind de vloer die bij je past met Douwes Dekker

Als distributeur van het hoogwaardige merk Douwes Dekker, brengen we jou de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en vakmanschap.

Douwes Dekker staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit in zowel PVC- als laminaatvloeren. Of je nu op zoek bent naar de warme uitstraling van een houten laminaatvloer of de moderne elegantie van een PVC-vloer, Douwes Dekker biedt jou een breed scala aan keuzemogelijkheden die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van design en prestaties.

Bij Van Son Vloeren begrijpen we dat jouw vloer een cruciale rol speelt in het definiëren van de sfeer en stijl van jouw leefruimte. Daarom streven we ernaar om jou de beste producten van Douwes Dekker aan te bieden, zodat je kunt genieten van niet alleen een prachtige vloer, maar ook van een vloer die lang meegaat.

Laminaat vloeren

Douwes Dekker biedt duurzame, kras- en vlekbestendige laminaatvloeren die weinig onderhoud vergen. Met geavanceerde druktechnieken creëren ze levensechte hout- en steenlooks in verschillende maten en diktes. Ideaal voor geluidsreductie en verkrijgbaar met bijpassende randafwerking. Kies voor duurzaamheid, stijl en gemak met de hoogwaardige laminaatvloeren van Douwes Dekker.

Voordelen van onze laminaatvloeren

Ons ruime assortiment laminaatvloeren kent diverse voordelen zoals:

  • Uitstekende weerstand tegen krassen en vlekken
  • Ideaal voor vloeren met verwarming en koeling
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Duurzaam en bestand tegen slijtage
  • Direct te gebruiken

PVC vloeren

Ontdek onderhoudsvriendelijke PVC-vloeren en laminaatvloeren van Douwes Dekker bij Van Son Vloeren, met natuurgetrouwe hout- en steenpatronen. Deze vloeren zijn duurzaam met een 0,55 mm slijtlaag en uniek dankzij de variatie in 16 plankdesigns. Kies voor waterbestendige opties, comfortabele warmte met vloerverwarming en uitstekende geluiddemping. Er is onder andere keuze uit trendy patronen zoals visgraat of hongaarse punt.

Ook benieuwd naar onze andere PVC vloeren? Bekijk hier het merk Sense PVC.

Voordelen van onze PVC vloeren

Onze PVC vloeren van Douwes Dekker kennen verschillende voordelen, zoals:

  • Onze PVC-vloeren bestaan uit premium materialen, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor intensief dagelijks gebruik. Ze kenmerken zich door hun duurzaamheid, weerstand tegen slijtage en het vermogen om hun uitstraling over een lange periode te behouden.
  • PVC-vloeren bieden uitstekende waterbestendigheid, wat ze een perfecte keuze maakt voor ruimtes met veel vocht, zoals badkamers en keukens. Daarnaast zijn ze eenvoudig te onderhouden en kunnen ze goed tegen knoeien.
  • Onze PVC vloeren leveren een voortreffelijke balans tussen prijs en kwaliteit. We zijn van mening dat hoge kwaliteit niet ten koste hoeft te gaan van de prijs en stellen daarom betaalbare keuzes beschikbaar voor iedere portemonnee.

Bezoek onze showroom

Heb je vragen over de vloeren van Douwes Dekker of wil je een afspraak maken om onze showroom te bezoeken? Neem gerust contact met ons op. Ons vriendelijke en deskundige team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte vloer voor jouw ruimte.

Breng een bezoek aan onze showroom

Rijksstraatweg 254B, 3223 KE Hellevoetsluis

Plan route