woning
Vloeren

Onderhoud

Onderhoud aan je vloer

Ook voor het onderhoud aan je houten en PVC vloer kunt je bij Van Son Vloeren terecht. Wij kunnen je vloer grondig schoonmaken en daarna voorzien van een nieuwe toplaag. Wil je echt een grote onderhoudsbeurt voor je houten vloer dan kunnen wij deze ook voor je schuren en voorzien van een nieuwe toplaag ( afhankelijk van de houtsoort is zelfs een andere kleur mogelijk). Je kan dan kiezen voor een olie of lak als toplaag.

Houten vloeren

Om zo lang mogelijk van een behandelde houten vloer te genieten is het belangrijk om regelmatig te dweilen met het juiste dweilmiddel.

Laminaat vloeren

Je houdt de laminaat vloer het mooist door deze schoon te houden met een wisser, zachte bezem of stofzuiger. Voor regelmatig onderhoud raden wij aan om de laminaatvloer licht vochtig te dweilen met een goede laminaatreiniger welke verdund wordt met water.

PVC vloeren

De pvc vloer reinig je het makkelijkst met lauwwarm water en een speciaal reinigingsmiddel voor pvc vloeren.

Het is niet aan te raden om andere schoonmaakmiddelen zoals allesreinigers en ammonia te gebruiken om de vloer mee schoon te maken. Deze agressieve reinigers kunnen voor vlekken en andere lelijkheden zorgen. Gebruik uitsluitend de juiste producten om de behandelde vloer schoon te maken. Wij adviseren je graag naar een geschikt  schoonmaakmiddel voor de vloer.

 

Breng een bezoek aan onze showroom

Rijksstraatweg 254B, 3223 KE Hellevoetsluis

Plan route