woning
Over ons

MVO

Welkom op de pagina voor maatschappelijk verantwoord ondernemen bij Son Vloeren. Bij Son Vloeren geloven we in het belang van duurzaamheid en het nemen van verantwoordelijkheid voor de impact die we hebben op onze omgeving. Daarom streven we ernaar om ons bedrijf voortdurend te verbeteren op het gebied van milieu, sociale verantwoordelijkheid en economische duurzaamheid.

Duurzame Mobiliteit

Als onderdeel van onze inzet voor duurzame mobiliteit hebben we geïnvesteerd in een volledig elektrische vloot voor ons bedrijf. Van onze bedrijfswagens tot aan onze transportbussen, alles rijdt op elektriciteit. Door over te stappen op elektrische voertuigen verminderen we onze CO2-uitstoot aanzienlijk en dragen we bij aan schonere lucht en een gezondere omgeving voor iedereen.

Zonne-energie

Bij Son Vloeren zijn we trots op onze zonne-energie initiatieven. We hebben zonnepanelen geïnstalleerd op ons hoofdkantoor en productiefaciliteiten, waardoor we onze eigen duurzame energie kunnen opwekken. Deze investering vermindert niet alleen onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, maar vermindert ook onze ecologische voetafdruk aanzienlijk.

zonnepanelen

Afvalbeheer

Het beheren van afval op een verantwoorde manier is essentieel voor het verminderen van onze impact op het milieu. Bij Son Vloeren hebben we een streng afvalbeheerbeleid waarbij we actief streven naar het minimaliseren van ons afval en het maximaliseren van recycling. We scheiden ons afval zorgvuldig om ervoor te zorgen dat materialen die kunnen worden gerecycled, worden hergebruikt, terwijl we tegelijkertijd de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen gaat, minimaliseren.

Sociale Verantwoordelijkheid

Bij Son Vloeren geloven we ook sterk in sociale verantwoordelijkheid. We ondersteunen lokale gemeenschappen door middel van verschillende initiatieven, zoals het bieden van werkgelegenheid, het ondersteunen van lokale goede doelen en het bevorderen van inclusiviteit en diversiteit binnen ons personeelsbestand.

Door ons in te zetten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen willen we niet alleen een positieve impact hebben op onze omgeving, maar ook een inspiratiebron zijn voor anderen in onze branche. We blijven streven naar innovatieve oplossingen en duurzame praktijken, omdat we geloven dat we door samen te werken een verschil kunnen maken voor de toekomst van onze planeet en de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Breng een bezoek aan onze showroom

Rijksstraatweg 254B, 3223 KE Hellevoetsluis

Plan route