woning
Merken

Hollandsche Vloeren

Vind de vloer die bij je past met Hollandsche Vloeren

Bij Hollandsche Vloeren komen vakmanschap en kwaliteit samen om tijdloze elegantie aan jouw leefruimte toe te voegen. Onze vloeren belichamen de rijke traditie van Hollands vakmanschap, waar ambachtelijkheid en duurzaamheid hand in hand gaan.

Bij Hollandsche Vloeren waarborgen we de authenticiteit van elke plank. Als trotse leverancier van de houten vloeren en het parket van Hollandsche Vloeren, staan wij synoniem voor hoogwaardige materialen en ongeëvenaarde expertise.

Ontdek de tijdloze charme en veelzijdigheid van Hollandsche Vloeren. Of je nu op zoek bent naar een warme houten uitstraling voor jouw huis of een stijlvolle vloer voor commerciële doeleinden, Hollandsche Vloeren biedt een breed scala aan mogelijkheden om aan al jouw wensen te voldoen.

Bij Hollandsche Vloeren omarmen ze diversiteit en bieden ze een uitgebreide collectie van 12 unieke families houten vloeren, elk met een eigen karakter, kleur en afwerking. Maak kennis met de Families De Jong, Visser en Janssen; deze geschaafde vloeren onderscheiden zich door hun robuustheid en rustieke charme, waarbij noesten en karakter de hoofdrol spelen.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer gestroomlijnde en stijlvolle uitstraling, presenteren ze met trots de Families De Vries, Bakker en Smit. Deze vloeren worden fijn geschuurd, resulterend in een kalmer, verfijnd uiterlijk dat perfect past bij een eigentijdse levensstijl.

Of je nu op zoek bent naar de warmte van een rustieke sfeer of de moderne elegantie van een gladde afwerking, onze diverse collectie biedt voor elk wat wils. Ontdek de unieke eigenschappen van elke familie en vind de houten vloer die perfect past bij jouw smaak en leefruimte bij Hollandsche Vloeren.

Breng een bezoek aan onze showroom

Rijksstraatweg 254B, 3223 KE Hellevoetsluis

Plan route