Tijdens de zomervakantie is onze showroom vanaf 20 juli t/m 17 augustus op zaterdag gesloten
woning
Vloeren

Vloerverwarming

Vloerverwarming met de vloeren van Van Son

Bij Van Son Vloeren begrijpen we dat het comfort van je huis van het grootste belang is. Vloerverwarming is een hele fijne manier om dat comfort te verhogen. Als vloerverwarming wordt gecombineerd met de hoogwaardige vloeren van Van Son, biedt het een ideale ervaring die zowel praktisch als stijlvol is. Onze vloeren zijn perfect geschikt om de efficiëntie van vloerverwarming te optimaliseren, naast dat het je huis een prachtige uitstraling geeft.

Geschikte vloeren in combinatie met vloerverwarming

Vloerverwarming is geschikt voor onder onze houten vloeren, laminaat vloeren en pvc vloeren. Bij het kiezen van vloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming is het belangrijk om rekening te houden met de warmtegeleidbaarheid van het materiaal. Van Son Vloeren biedt diverse mogelijkheden aan, zo is er altijd een optie die bij jouw wensen past. Wij adviseren je dan ook graag wat de mogelijkheden zijn.

Vloerverwarming – PVC vloeren

Vloerverwarming gecombineerd met PVC vloeren vormt een efficiënte en praktische oplossing voor moderne huizen. PVC vloeren zijn bijzonder geschikt voor vloerverwarming vanwege hun uitstekende warmtegeleiding. Dit zorgt voor een snelle en gelijkmatige verspreiding van warmte door de ruimte. Een PVC vloer is een stabiele en flexibele vloer die goed bestand is tegen vocht, deze kan dan ook erg goed tegen temperatuurschommelingen. Naast de veelzijdigheid van de designs is een PVC vloer onderhoudsarm en optimaal voor vloerverwarming.

Vloerverwarming – Houten vloeren

Vloerverwarming in combinatie met een houten vloer is een uitstekende keuze voor wie streeft naar comfort en stijl. Het is hierbij belangrijk om voor een houtsoort te kiezen die goed tegen temperatuur verwisseling kan zonder krom te trekken of mogelijk te scheuren. Door te kiezen voor de juiste houtsoort en een correcte installatie, kan vloerverwarming onder een houten vloer een duurzame en aantrekkelijke oplossing zijn en verhoogt het comfort van elke ruimte. Wij denken graag met je mee voor de mogelijkheden.

Vloerverwarming – Laminaat vloeren

Vloerverwarming gecombineerd met laminaatvloeren is een kosteneffectieve en stijlvolle keuze. Kies laminaat dat is ontworpen voor vloerverwarming, met een lage warmteweerstand voor een effectieve warmteverspreiding. Een kwalitatieve ondervloer is cruciaal voor goede warmtegeleiding en stabiliteit. Laminaat is eenvoudig te reinigen en te onderhouden. De warmte kan in geschikte laminaat vloeren efficiënt verdeeld worden door de vloer, dit zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte.

 

Vloerverwarming – Parket vloeren

Vloerverwarming onder je parketvloer in Zuid-Holland? Kies parket dat geschikt is voor gebruik met vloerverwarming. Massief hout is meestal minder geschikt dan meerlagig of lamelparket vanwege de gevoeligheid voor temperatuur- en vochtigheidswisselingen.

Ontdek de voordelen van vloerverwarming

Efficiënt

Vloerverwarming verspreidt warmte gelijkmatiger over de ruimte dan traditionele radiatoren. Dit zorgt niet alleen voor een aangenamere warmteverdeling maar vermindert ook de energiekosten. Omdat de warmte vanaf de vloer opstijgt, is er minder warmteverlies, wat resulteert in een lagere energierekening.

Comfort

Het comfort dat vloerverwarming biedt, is ongeëvenaard. De warmte van de grond opstijgt, zorgt voor een aangename en gelijke temperatuur het hele jaar door. Daarnaast is vloerverwarming bijzonder gunstig voor mensen met allergieën, aangezien het luchtcirculatie en stof opwaaien vermindert.

Bezoek onze showroom

Voor een persoonlijk advies en om zelf de kwaliteit en comfort van onze vloeren te ervaren, nodigen we je uit in onze showroom. Hier kun je de verschillende opties zien en voelen, en helpen onze deskundige adviseurs je graag met het kiezen van de perfecte vloer die past bij jouw behoeften voor vloerverwarming. Wij denken graag met je mee naar de mogelijkheden voor vloerverwarming in Spijkenisse en vloerverwarming in Hellevoetsluis.

 

Breng een bezoek aan onze showroom

Rijksstraatweg 254B, 3223 KE Hellevoetsluis

Plan route