Tijdens de zomervakantie is onze showroom vanaf 20 juli t/m 17 augustus op zaterdag gesloten
woning
Merken

Floer

Floer Vloeren is een bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige en duurzame vloeroplossingen. Het bedrijf staat bekend om zijn focus op kwaliteit, innovatie en natuurlijke materialen. Floer biedt een diverse collectie vloeren, waaronder houten vloeren en PVC-vloeren, die zorgvuldig zijn ontworpen om te voldoen aan zowel esthetische als functionele eisen.

Floer Vloeren streeft naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in hun productieprocessen. Met aandacht voor vakmanschap en klanttevredenheid biedt Floer vloeren die niet alleen mooi zijn, maar ook langdurige prestaties leveren. Ontdek de diversiteit en kwaliteit van Floer vloeren voor een tijdloze en stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Floer Vloeren biedt een diverse en hoogwaardige collectie vloeroplossingen, waarbij kwaliteit, stijl en duurzaamheid centraal staan. De collectie omvat zorgvuldig ontworpen houten vloeren en PVC-vloeren, die voldoen aan verschillende smaken en eisen.

  • Houten vloeren:
    Floer's assortiment houten vloeren straalt karakter en authenticiteit uit. Met keuze uit diverse houtsoorten, afwerkingen en patronen biedt deze collectie tijdloze elegantie. Of je nu op zoek bent naar een warme klassieke uitstraling of een moderne en strakke look, Floer's houten vloeren passen zich aan aan uiteenlopende interieurstijlen.
  • PVC-vloeren:
    De PVC-collectie van Floer combineert innovatieve technologie met eigentijdse designs. Deze vloeren zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, waterbestendigheid en gemakkelijk onderhoud. Van realistische houtstructuren tot moderne tegelpatronen, de PVC-vloeren van Floer bieden veelzijdige opties voor verschillende ruimtes en designvoorkeuren.
  • Duurzaamheid en milieubewustzijn:
    Floer Vloeren hecht belang aan duurzaamheid en milieubewuste productie. Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van vloeren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan moderne normen van verantwoordelijkheid tegenover het milieu.

Of je nu gaat voor de warmte van hout of de praktische voordelen van PVC, Floer Vloeren biedt een uitgebreide collectie die vakmanschap en innovatie combineert. Ontdek de diversiteit en kwaliteit van Floer vloeren om jouw ruimte te voorzien van een tijdloze en stijlvolle vloeroplossing.

Breng een bezoek aan onze showroom

Rijksstraatweg 254B, 3223 KE Hellevoetsluis

Plan route