woning
Merken

Quick-step

Vind de vloer die bij je past met Quick-step

Quick-Step is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vloeroplossingen en staat bekend om zijn hoogwaardige laminaat-, parket- en vinylvloeren. Ze bieden een breed scala aan stijlvolle en duurzame vloerproducten die geschikt zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Quick-Step legt de nadruk op innovatie, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, en ze streven ernaar om vloeren te leveren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook praktisch en gemakkelijk te installeren. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van vloerdesign en heeft wereldwijd erkenning gekregen voor zijn producten.

Bij Van Son Vloeren bieden we een uitgebreid assortiment vloeroplossingen van Quick-Step aan. De collectie omvat hoogwaardige laminaat-, PVC- en parketvloeren die voldoen aan de diverse behoeften en smaken van onze klanten.

Ontdek de veelzijdigheid van Quick-Step laminaatvloeren, die niet alleen een esthetisch aantrekkelijke uitstraling bieden, maar ook duurzaamheid en eenvoudige installatie garanderen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke houtlook of een moderne tegeluitstraling, ons assortiment laminaatvloeren biedt een overvloed aan stijlen en kleuren om aan jouw voorkeuren te voldoen.

Voor wie op zoek is naar de warmte en authenticiteit van echt hout, presenteren wij met trots de Quick-Step parketvloeren. Met diverse houtsoorten en afwerkingen bieden deze vloeren een tijdloze elegantie die de sfeer van je ruimte versterkt. Quick-Step parketvloeren combineren vakmanschap met innovatieve technologie, waardoor ze niet alleen mooi zijn, maar ook langdurige prestaties leveren.

Onze collectie PVC-vloeren van Quick-Step is ideaal voor wie op zoek is naar een waterbestendige, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer. Of het nu gaat om een moderne betonlook, een natuurlijke houttextuur of een eigentijds patroon, onze PVC-vloeren bieden een ruime keuze aan designs die aansluiten bij diverse interieurstijlen.

Bij Van Son Vloeren streven we ernaar om vloeroplossingen te bieden die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de praktische eisen van het dagelijks leven. Ontdek het comfort en de duurzaamheid van Quick-Step vloeren in onze showroom en laat ons deskundige team je begeleiden bij het vinden van de perfecte vloer voor jouw huis of bedrijf.

Breng een bezoek aan onze showroom

Rijksstraatweg 254B, 3223 KE Hellevoetsluis

Plan route