woning
Parketvloeren Zuid-Holland

Parketvloeren Zuid-Holland

Bij Van Son Vloeren begrijpen we dat je op zoek bent naar een vloer die niet alleen mooi en stijlvol is, maar ook duurzaam en comfortabel. Parketvloeren zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar deze balans. Ontdek hier waarom een parketvloer van Van Son Vloeren de beste keuze is voor jouw huishouden of bedrijf in Zuid-Holland.

Voordelen van parketvloeren

Een parketvloer heeft verschillende voordelen die bijdragen aan zowel het comfort als de uitstraling van je woning. We zetten een aantal voordelen voor je op een rijtje:

  • Duurzaam en slijtvast: Goed onderhouden parket kan decennialang meegaan zonder in kwaliteit te verminderen, waardoor het een duurzame keuze is.
  • Verbetering van de akoestiek: Parket helpt bij het dempen van geluiden in de ruimte, wat zorgt voor een stillere en rustige leefomgeving.
  • Makkelijk te herstellen: Beschadigingen aan een parketvloer, zoals krassen of deuken, kunnen vaak lokaal worden gerepareerd zonder de hele vloer te hoeven vervangen. Deze verschillende voordelen maken parket een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een vloer die zowel functioneel is, maar er ook goed uit ziet.

Soorten parketvloeren beschikbaar in Zuid-Holland

In Zuid-Holland biedt Van Son Vloeren een breed assortiment aan parketvloeren aan. Je kunt kiezen uit verschillende soorten zoals massief parket, dat bestaat uit planken gemaakt van één stuk hout, of lamelparket, dat bestaat uit meerdere lagen en vaak gebruikt wordt voor vloerverwarming. Wat je voorkeur ook is, wij hebben een parketvloer die bij jouw stijl en behoeften past.

Installatieproces van parketvloeren

Het leggen van een parketvloer is een precies proces dat om vakmanschap vraagt. Onze professionele installateurs zorgen voor een vlekkeloze plaatsing van jouw nieuwe vloer. We beginnen altijd met een grondige inspectie van de ondergrond en zorgen ervoor dat deze perfect vlak en schoon is voordat de installatie begint. Hierdoor ben je verzekerd van een resultaat mooi en duurzaam resultaat.

Onderhoud en verzorging van parketvloeren

Onderhoud is erg belangrijk om de levensduur en schoonheid van je parketvloer te behouden. Hier zijn enkele richtlijnen die je kunt volgen voor effectief onderhoud:

 

  • Juiste reinigingsmiddelen gebruiken: Gebruik een reinigingsmiddel dat specifiek is ontwikkeld voor parketvloeren. Deze zijn milder en ontworpen om het hout te beschermen terwijl ze schoonmaken.
  • Dweilen met zorg: Dweil de vloer met een goed uitgewrongen mop om overtollig water te vermijden, wat kan leiden tot schade zoals kromtrekken of opzwellen van het hout.
  • Periodiek schuren en lakken: Afhankelijk van gebruik kan het nodig zijn om je vloer om de paar jaar te schuren en opnieuw te lakken. Dit herstelt de oorspronkelijke glans en beschermt het hout tegen verdere slijtage.
  • Gebruik van viltglijders: Plaats viltglijders onder meubels om krassen op je parketvloer te voorkomen wanneer je meubels verschuift of verplaatst.
  • Direct schoonmaken van morsen: Reinig gemorste vloeistoffen onmiddellijk om water- en vlek beschadiging te voorkomen.

Het regelmatig toepassen van deze onderhoudstips zal helpen om je parketvloer er jarenlang als nieuw uit te laten zien.

Prijzen voor parketvloeren in Zuid-Holland

De prijzen voor parketvloeren in Zuid-Holland kunnen variëren afhankelijk van het type hout, de afwerking en de complexiteit van de installatie. Bij Van Son stellen we altijd een offerte op maat op zodat de kosten op de juiste manier geheel transparant in kaart zijn gebracht.

Ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Wij laten je ook graag onze PCV vloeren in Zuid-Holland of onze houten vloeren in Zuid-Holland zien.

Parketvloer kopen bij Van Son Vloeren in Zuid-Holland

Bij Van Son Vloeren zetten we ons volledig in voor jouw tevredenheid. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste vloer een belangrijke beslissing is voor jouw woning of bedrijf in Zuid-Holland. Stap gerust eens onze showroom in Hellevoetsluis binnen, waar je ons volledige assortiment aan parketvloeren kunt bekijken. Onze experts kunnen je hier ook altijd van het juiste advies voorzien voor het maken van de juiste keuze. Ben je opzoek naar parketvloeren in Spijkenisse? Onze showroom is maar 15 minuten rijden vanuit Spijkenisse, zien we jou snel?

Breng een bezoek aan onze showroom

Rijksstraatweg 254B, 3223 KE Hellevoetsluis

Plan route