woning
Houten vloeren Zuid-Holland

Houten vloeren Zuid-Holland

Op zoek naar een houten vloer voor jouw woning in Zuid-Holland? Bij Van Son Vloeren bieden wij een uitgebreide collectie van hoge kwaliteit houten vloeren die perfect passen bij elk interieur en elke levensstijl. Onze showroom in Hellevoetsluis is vanuit heel Zuid-Holland makkelijk te bereiken.

Ontdek de charme van een houten vloer voor jouw woning in Zuid-Holland

Houten vloeren zijn de perfecte keuze voor elk huis. Hun natuurlijke schoonheid en tijdloze uitstraling passen naadloos in diverse woonstijlen, van modern tot klassiek. Bij Van Son Vloeren hebben we veel verschillende houtsoorten en afwerkingen om uit te kiezen, zodat je altijd iets vindt dat bij jouw huis past. Houten vloeren zijn niet alleen prachtig maar ook ontworpen om de dagelijkse drukte van een actief huishouden aan te kunnen.

Waarom kiezen voor een houten vloer?

Lange levensduur

Een houten vloer is een investering die loont. Het is bekend dat houten vloeren met de juiste zorg vele decennia meegaan. Ze zijn bestand tegen slijtage en kunnen bij beschadiging eenvoudig worden gerenoveerd, in tegenstelling tot andere vloertypes. Houten vloeren zijn daardoor in verschillende opzichten een duurzame investering.

Gezond binnenklimaat

Houten vloeren hebben niet alleen een mooie uitstraling, maar zijn ook nog eens bevorderlijk voor je gezondheid. Ze houden minder stof en allergenen vast dan andere vloeren zoals tapijt en zijn gemakkelijk schoon te houden. Dit draagt bij aan een beter binnenklimaat en is ideaal voor huishoudens met allergieën.

Eenvoudig te onderhouden

Houten vloeren vereisen verrassend weinig onderhoud. Een wekelijkse veegbeurt en af en toe een behandeling met een geschikt reinigingsproduct houden je vloer in topconditie. We voorzien je graag van advies over de beste onderhoudsmogelijkheden.

Hoe kies je de juiste houten vloer voor jouw huis of kantoor in Zuid-Holland?

Stijl afstemmen op je interieur

De keuze van het type hout, de kleur en de afwerking kan een grote impact hebben op de uitstraling van je interieur. Wij helpen je graag met professioneel advies om een vloer te kiezen die harmonieert met je bestaande of geplande interieurdesign.

Bezoek onze showroom

Wil je een houten vloer kopen? Niets gaat boven het zelf ervaren van de textuur en het natuurlijke gevoel van hout. In onze showroom kun je verschillende houten vloeren bekijken en direct advies krijgen van onze experts. Tijdens je bezoek aan onze showroom staan onze medewerkers klaar om al je vragen te beantwoorden. Maak telefonisch je afspraak of loop gewoon eens binnen. De koffie staat altijd voor je klaar. Benieuwd geworden naar onze collectie? Ontdek onze houten vloeren in Hellevoetsluis of ontdek onder andere onze parketvloeren in Zuid-Holland.

Breng een bezoek aan onze showroom

Rijksstraatweg 254B, 3223 KE Hellevoetsluis

Plan route