woning
PVC vloeren Zuid-Holland

PVC vloeren Zuid-Holland

Een nieuwe parketvloer aanschaffen in Zuid-Holland? Bij Van Son Vloeren ben je welkom voor advies en inspiratie over topkwaliteit parketvloeren. Bezoek onze showroom voor een gesprek met één van onze experts.

Voordelen van PVC Vloeren in Zuid-Holland

PVC vloeren zijn een uitstekende keuze voor huishoudens en bedrijven in Zuid-Holland. We zetten een aantal voordelen voor je op een rijtje:

  • Veelzijdigheid: De keuze in designs en patronen is haast eindeloos. Of je nu de voorkeur geeft aan een moderne, strakke look of een traditionele hout- of steenafwerking, PVC biedt het allemaal. Je kunt dus eenvoudig een stijl vinden die bij jouw interieur past.
  • Onderhoudsgemak: PVC vloeren zijn zeer eenvoudig schoon te houden. Regelmatig vegen of stofzuigen en af en toe dweilen met een geschikt reinigingsmiddel is voldoende om de vloer in topconditie te houden.
  • Waterbestendigheid: Deze vloeren zijn niet alleen bestand tegen water, maar ook tegen andere vloeistoffen. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in keukens, badkamers en andere vochtige omgevingen waar traditionele houten vloeren niet geschikt zijn.
  • Uitstraling: Met een PVC vloer kun je genieten van de luxe uitstraling van natuurlijke materialen zoals hout en steen, zonder de nadelen zoals slijtage en complex onderhoud. Dit maakt PVC een slimme keuze voor iedereen die waarde hecht aan zowel schoonheid als functionaliteit in hun vloerkeuze.

Deze combinatie van voordelen maakt PVC vloeren een favoriet, perfect aansluitend bij de verschillende behoeften van zowel particuliere als zakelijke gebruikers.

Hoe kies je de juiste PVC vloer in Zuid-Holland?

Het kiezen van de juiste PVC vloer hangt af van verschillende factoren, zoals jouw persoonlijke stijl, de functionaliteit van de ruimte en je budget. Bij Van Son Vloeren bieden we een breed assortiment aan kleuren, patronen en afwerkingen.

Installatie van PVC Vloeren: wat moet je weten

De installatie van een PVC vloer is snel en efficiënt met het juiste voorbereidingswerk. Het is belangrijk dat de ondergrond vlak en schoon is om een optimale hechting en een glad resultaat te garanderen. Onze experts in Hellevoetsluis staan klaar om je te helpen met een zorgeloze installatie. Van het meten van de ruimte tot het leggen van elke plank, wij zorgen dat alles perfect past.

Onderhoudstips voor PVC vloeren

Het onderhoudsgemak van PVC vloeren is een van zijn grootste voordelen. Hier zijn enkele specifieke richtlijnen voor het onderhoud:

  • Geen speciale reinigingsmiddelen nodig: PVC vloeren hebben geen dure of specifieke reinigingsmiddelen nodig om schoon en mooi te blijven. Een eenvoudige oplossing van mild schoonmaakmiddel en water is voldoende.
  • Regelmatig stofzuigen: Om stof en vuil te verwijderen dat krassen op het oppervlak kan veroorzaken, is het aan te raden om de vloer regelmatig te stofzuigen of te vegen. Dit helpt de vloer er fris en nieuw uit te laten zien.
  • Dweilen met een mild schoonmaakmiddel: Af en toe dweilen met een mild schoonmaakmiddel helpt om vlekken en ingelopen vuil te verwijderen. Zorg ervoor dat de mop goed uitgewrongen is om overtollig water te vermijden.
  • Vermijden van schurende borstels: Gebruik geen schurende borstels of schuurpads voor het schoonmaken van je PVC vloer. Deze kunnen krassen achterlaten op de oppervlakte en de afwerking beschadigen.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je PVC vloer er jarenlang prachtig uit blijft zien, terwijl je geniet van het minimale onderhoud dat nodig is.

PVC vloer kopen bij Van Son Vloeren in Zuid-Holland

Bij Van Son Vloeren begrijpen we dat het kiezen van de juiste vloer een belangrijke beslissing is. Stap gerust eens onze showroom in Hellevoetsluis binnen, waar je ons volledige assortiment aan PVC vloeren kunt bekijken. Onze vloerspecialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte vloer voor jouw woning of kantoorpand in Zuid-Holland.

Ontdek onze merken zoals: Sense PVC, Douwes Dekker en meer!

Breng een bezoek aan onze showroom

Rijksstraatweg 254B, 3223 KE Hellevoetsluis

Plan route