woning
Merken

Boen

Vind de vloer die bij je past met Boen

Boen Vloeren is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige houten vloeroplossingen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1641, combineert Boen traditioneel vakmanschap met moderne technologieën om vloeren van uitzonderlijke kwaliteit te produceren. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en gebruik van duurzame materialen.

De Boen-collectie omvat een breed scala aan houten vloeren, waaronder parketvloeren met verschillende houtsoorten en afwerkingen. Het bedrijf heeft een sterke focus op esthetiek en biedt vloeroplossingen die zowel tijdloos als eigentijds zijn. Boen staat ook bekend om zijn betrokkenheid bij duurzaam bosbeheer en milieuvriendelijke productieprocessen.

Met een toewijding aan kwaliteit, design en duurzaamheid heeft Boen een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare keuze voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige houten vloeren voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Boen Vloeren presenteert een uitgebreide collectie hoogwaardige houten vloeroplossingen die vakmanschap, esthetiek en duurzaamheid combineren. De Boen-collectie biedt diverse mogelijkheden, waaronder:

  • Parketvloeren:
    Boen staat bekend om zijn prachtige parketvloeren, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde houtsoorten. De collectie omvat een verscheidenheid aan stijlen, van klassieke en tijdloze ontwerpen tot eigentijdse en moderne looks. Diverse afwerkingen en patronen stellen klanten in staat de perfecte parketvloer te vinden die past bij hun persoonlijke smaak en interieur.
  • Duurzaamheid en milieubewustzijn:
    Boen heeft een sterke betrokkenheid bij duurzaam bosbeheer en gebruikt milieuvriendelijke productieprocessen. Klanten kunnen erop vertrouwen dat de aanschaf van Boen vloeren niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook bijdraagt aan ecologische verantwoordelijkheid.
  • Innovatieve technologieën:
    Boen integreert moderne technologieën in hun vloerontwerpen, waardoor ze niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de hedendaagse eisen van functionaliteit en prestatie.

Of je nu op zoek bent naar een warme houten uitstraling voor een klassieke ambiance of een eigentijdse vloer met een modern tintje, de Boen-collectie biedt een gevarieerd aanbod van hoogwaardige houten vloeren die voldoen aan diverse stijlvoorkeuren. Ontdek de tijdloze elegantie en duurzaamheid van Boen vloeren voor een verfijnde toevoeging aan je leefruimte.

Breng een bezoek aan onze showroom

Rijksstraatweg 254B, 3223 KE Hellevoetsluis

Plan route