woning
Merken

Aspecta

Vind de vloer die bij je past met Aspecta

Als voortrekker op het gebied van duurzaamheid en openheid, speelt Aspecta een leidende rol in het positief beïnvloeden van de wereldwijde markt voor luxe vloeren. Door wereldwijde samenwerkingen aan te gaan, heeft het bedrijf nieuwe normen gesteld voor gezonde, duurzame, prestatiegerichte en biophilic designproducten.

Onder het leiderschap van HMTX hebben beide Aspecta-fabrieken als primeur het JUSTâ„ -label voor sociale rechtvaardigheid behaald, een prestatie die geldt voor elk bedrijf in China en heel Azië. Het JUST-programma beoordeelt bedrijfsprestaties op diverse criteria, waaronder veiligheid, diversiteit, arbeidsvoorwaarden en betrokkenheid bij de gemeenschap.

Aspecta was pionier door als eerste het Declare-label te verkrijgen voor al zijn commerciële en residentiële producten, waardoor elk product ongeëvenaarde transparantie kreeg. Bovendien verstrekt Aspecta Health Product Declarations (HPD) en Environmental Product Declarations (EPD) voor al zijn producten, waarin informatie wordt geboden over de gezondheid en het milieu met betrekking tot de gebruikte productingrediënten.

Breng een bezoek aan onze showroom

Rijksstraatweg 254B, 3223 KE Hellevoetsluis

Plan route