Klanten aan het woord

Hoe denken onze klanten over ons

Vloertje van van Son vloeren, stoelen door Chantal uitgezocht en proosten met Magda. Vandaag alle meubelen naar de verdieping in ” de Waag”. Vrijdag a.s. de opening van de lunchroom en kapsalon Knappe Koppe.

Willian De Koster

We hadden een vloer in eerste instantie besteld, die uiteindelijk niet helemaal aan onze verwachtingen voldeed. Uiteindelijk een vloer van Hollandsche vloeren besteld(waterleidingduinen). We zijn echt helemaal tevreden met deze prachtige vloer en vooral het meedenken met ons van met name Erik, maakt van Son vloeren voor ons een aanrader wat betreft vloeren! Top service, eerlijk en oprecht! Van Son vloeren, bedankt! Groet, Fam. Leupe

Willeke Leupe

Helemaal blij met de vloer die Van Son vloeren gisteren bij ons heeft gelegd!!!dank jullie wel voor de goede en vriendelijke service.

Sascha Lisenka Meulstee

TOP SERVICE! Prachtige vloeren, er wordt creatief met je mee gedacht vanuit expertise. Veel meer dan alleen vloeren! Voor passie en vakmanschap moet je hier zijn!

Natalie Ligthart Braber

Leuke attentie ontvangen van tevreden klant. Hartelijk dank, we gaan ervan genieten!

Attentie Van Klant

In 1999 de eerste vloer afgenomen bij Erik van Son. Jeetje wat waren we toen jong ???? en ja we moesten veel leren. Prachtig geworden en vele jaren op gelopen en geleefd. In 2007 een nieuw plan met meer dan 300m2 houten grenenvloerdelen in www.gemaalschouwen.nl ja… dat moest geschuurd en in de lak… Perfecte klus voor Erik en zijn medewerkers. Nog steeds blij mee. Mijn advies voor een nieuwe vloer of onderhoud, bestel hem bij Erik van Son, t is een vakman.

Bram Lamens