Nieuwbouw

Nieuwbouw projecten

Zuidland

Koninginnehof
Een sfeervol buurtje met woningen voor gezinnen, senioren, jonge stellen en starters. Zo is nieuwbouwproject in Zuidland te typeren. Het wijkje, dat op de plek van de voormalige openbare basisschool komt, telt straks 49 woningen. 17 daarvan zijn bestemd voor de verkoop, 32 gaan in de verhuur.
De geplande koopwoningen bestaan uit 10 seniorenwoningen en 7 eengezinswoningen. De verkoop start naar verwachting in het 4e kwartaal van 2019. De verkoop en ontwikkeling van de koopwoningen verloopt via Toussaint & Van Wijk en Herkon B.V. Meer informatie op: www.koninginnehofzuidland.nl.

Spijkenisse

Het Eiland van Spijk
Het Eiland van Spijk wordt een leuke wijk op zich, met 59 ruime eengezinswoningen en een eigen parkje, net buiten het centrum van Spijkenisse. Velen kennen de plek: het braakliggende terrein naast het Penta College De Oude Maas, aan De Ritte, nabij de Hekelingseweg.
Het project krijgt twee leuke woningtypen , namelijk Type A – De eengezinswoningen en Type B – De herenhuizen. Meer informatie op: www.vorm.nl

Zwartewaal

De Ankerplaats
Zwartewaal kenmerkt zich door de gemoedelijke, vriendelijke inwoners. Buren die elkaar kennen en helpen. Een actieve dorpsraad en diverse evenementen. Hier kunt u wandelend boodschappen doen en op zondagmiddag een stuk door het groen fietsen. Dat is ontspannen wonen! Voorzieningen zijn er genoeg in Zwartewaal, zoals een supermarkt, basisschool, watersportactiviteiten bij de haven en eet- en borrelgelegenheden.

De Ankerplaats heeft drie woningtypes, ieder met zijn eigen kenmerken; van starters tot (grote) gezinnen, van alleenstaanden tot senioren. Meer informatie op www.ankerplaatszwartewaal.nl

Rockanje

Landgoed Drenkeling

Wonen in Landgoed Drenkeling betekent wonen in een ruim opgezette en groene woonwijk, die een schakel vormt tussen Voornes Duin en natuurgebied meertje De Waal. Het thema landgoed zie je terug in zowel het landschap als de bebouwing. Centraal in het gebied wordt een parkvijver met weide aangelegd, waar je kunt recreëren en van de natuur genieten.

De Lange Stallen is een verwijzing naar de (paarden)stalcomplexen bij landgoederen. Binnen De Lange Stallen worden betaalbare koopwoningen gerealiseerd (14 rijwoningen voor starters en 14 luxere rijwoningen). Ook worden er 10 twee-onder-een-kapwoningen gebouwd.

De Erven: De naam refereert aan de boerenhoeves van waaruit het landgoed bevoorraad werd. Aansluitende woningtypologie wordt hier dan ook gezocht in twee-onder-een-kap- en/of vrijstaande woningen.

De vrije kavels (in totaal 19) worden uitgegeven door de gemeente. Meer informatie op www.landgoeddrenkeling.nl 

 

TOE AAN EEN NIEUWE VLOER OF ONDERHOUD?
Neem direct contact met ons op