Tijdens de zomervakantie is onze showroom vanaf 20 juli t/m 17 augustus op zaterdag gesloten
woning
Vloeren Hellevoetsluis

Vloeren Hellevoetsluis

Ontdek de perfecte vloeren in Hellevoetsluis bij Van Son Vloeren

Ben je op zoek naar hoogwaardige kwaliteit vloeren voor je woning in Hellevoetsluis en de omliggende regio? Van Son Vloeren is jouw specialist voor vloeroplossingen. Ons toegewijde team begrijpt dat je huis een weerspiegeling is van je levensstijl en persoonlijke voorkeuren. Daarom bieden wij de perfecte vloer aan die naadloos aansluit op jouw woonbehoeften. Ontdek ons uitgebreide assortiment en de voordelen van onze houten vloeren, laminaatvloeren en PVC-vloeren.

Van Son vloeren; specialist in hout, laminaat en pvc

Van Son Vloeren biedt een uitgebreid assortiment aan vloeren aan. Onze specialismen liggen bij houten vloeren, laminaatvloeren en parketvloeren, PVC vloeren en tot slot vloeistofdichte vloeren. Al deze vloeren kunnen op meerdere manieren gelegd worden zoals bijvoorbeeld de visgraatmethode of de Hongaarse punt methode. Heb je hierover ons advies nodig? Twijfel dan zeker niet om eens binnen te wandelen bij onze showroom in Hellevoetsluis. Ook kan je altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Houten vloeren

Onze houten vloeren stralen warmte en karakter uit. Ze zijn tijdloos en voegen waarde toe aan je huis. Wij bieden onder andere houten vloeren aan van het merk Hollandsche Vloeren. Of je nu kiest voor een klassieke eikenhouten vloer, een exotische houtsoort, of een eigentijds ontwerp, onze mensen zijn vakkundige vloerleggers. Laat jouw huis in Hellevoetsluis stralen met de elegantie van hout.

Laminaatvloeren

Een laminaatvloer kopen? Onze laminaatvloeren bieden duurzaamheid en stijl tegen een betaalbare prijs. Met een breed assortiment aan ontwerpen en afwerkingen kunt u de uitstraling van hout of steen creëren zonder de zorgen over onderhoud. Personaliseer je huis in Hellevoetsluis en bescherm het met onze laminaatvloeren van gerenommeerde merken, zoals Quickstep vloeren en Douwes Dekker vloeren. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van laminaat in onze showroom in Hellevoetsluis.

PVC-vloeren

PVC vloeren zijn duurzaam en veelzijdig. Ze zijn bestand tegen vocht en slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor actieve huishoudens. Onze PVC vloeren zijn verkrijgbaar in realistische hout- en steen effecten. Wij bieden onder andere PVC vloeren aan van de merken Moduleo en Douwes Dekker. Of je nu de rustieke charme van hout of de moderne uitstraling van beton verkiest, wij hebben de perfecte PVC vloer voor je huis in Hellevoetsluis.

Onderhoud en reparatie vloeren

Van Son Vloeren biedt onderhoudsservices voor zowel houten als PVC vloeren. Onze expertise omvat het diep reinigen van je vloer en het aanbrengen van een nieuwe toplaag. Voor een uitgebreide opknapbeurt van je houten vloer, bieden wij de mogelijkheid tot schuren en het aanbrengen van een nieuwe toplaag. Afhankelijk van het type hout is het zelfs mogelijk om een andere kleur te kiezen. Je hebt de keuze tussen een olie- of lakafwerking voor de toplaag.

De ideale vloer voor jouw woning in Hellevoetsluis

Bij Van Son Vloeren begrijpen we dat de keuze van de juiste vloer een belangrijke beslissing is voor je huis in Hellevoetsluis. Om je te helpen bij je beslissing, nodigen we je uit om onze showroom te bezoeken. Hier kan je de verschillende vloermaterialen en ontwerpen persoonlijk ervaren. Ons team van experts staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de meest geschikte vloer voor jouw wensen en levensstijl.

Je reis naar de perfecte vloer

Bij Van Son Vloeren gaan we verder dan alleen het aanbieden van vloeren. Heb je advies nodig over jouw (toekomstige) vloer of vragen over ons assortiment? Aarzel niet om ons telefonisch te bereiken op [0181-336944]. We kijken er naar uit om je te verwelkomen in onze showroom en je te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer voor jouw woning in Hellevoetsluis.

Breng een bezoek aan onze showroom

Rijksstraatweg 254B, 3223 KE Hellevoetsluis

Plan route