woning
PVC vloeren Hellevoetsluis

PVC vloeren Hellevoetsluis

PVC vloeren Hellevoetsluis

Welkom bij Van Son Vloeren, jouw ideale partner voor PVC vloeren in Hellevoetsluis en omgeving. Of je nu je woning een frisse nieuwe uitstraling wilt geven of op zoek bent naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloeroplossing, PVC vloeren bieden de perfecte oplossing.

De voordelen van een PVC vloer

Een PVC vloer kopen? PVC vloeren staan bekend om hun veelzijdigheid, duurzaamheid en eenvoud in onderhoud. De voordelen van een PVC vloer komen op verschillende manieren terug. We zetten een aantal voordelen voor je op een rijtje:

 • Veelzijdigheid: PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs en patronen, waardoor ze passen bij elke interieurstijl. Van Son heeft verschillende toonaangevende merken zoals Sense PVC en Douwes Dekker vloeren.
 • Duurzaamheid: Deze vloeren zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn bestand tegen slijtage, deuken en krassen. Dit maakt ze ideaal voor drukke ruimtes.
 • Waterbestendigheid: PVC vloeren zijn volledig waterbestendig, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor natte ruimtes zoals keukens, badkamers en zelfs kelders.
 • Warmte en comfort: Ze bieden een warme en comfortabele ondergrond, wat ze bijzonder aangenaam maakt in de winter of op koude ochtenden.
 • Onderhoudsgemak: Het schoonmaken en onderhouden van PVC vloeren is eenvoudig; regelmatig vegen of dweilen is voldoende om ze schoon te houden.
 • Kostenbesparend: In vergelijking met echt hout of steen, zijn PVC vloeren kostenefficiënt, zowel in aanschaf als onderhoud.
 • Geluiddempend: Deze vloeren kunnen geluiden dempen, wat bijdraagt aan een rustigere en stillere omgeving in huis of op kantoor.
 • Eenvoudige installatie: PVC vloeren kunnen over bestaande vloeren worden gelegd, wat de installatie sneller en minder ingrijpend maakt.
 • Milieuvriendelijke opties: Er zijn PVC vloeren beschikbaar die gemaakt zijn van gerecyclede materialen.
 • Allergievriendelijk: Ze houden geen stof en allergenen vast zoals tapijten dat doen, waardoor ze een betere optie zijn voor mensen met allergieën.
 • Uitstekende waarde: Door hun lange levensduur en lage onderhoudskosten bieden PVC vloeren een uitstekende waarde op de lange termijn.

De combinatie van deze voordelen maakt PVC vloeren tot een uitstekende keuze voor vrijwel elke ruimte, en draagt bij aan een comfortabele, stijlvolle en onderhoudsvriendelijke woon- of werkomgeving.

Wat zijn de kosten voor een PVC vloer in Hellevoetsluis?

De kosten voor een PVC vloer kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het materiaal en de complexiteit van de installatie. Bij Van Son Vloeren bieden we voordelige prijzen zonder in te leveren op kwaliteit of service. We werken nauw met je samen om een oplossing te vinden die past binnen je budget en voldoet aan je wensen.

PVC vloer installatie in Hellevoetsluis

Een correcte installatie is belangrijk voor het optimale gebruik en de duurzaamheid van jouw PVC vloer. Ons team van ervaren professionals in Hellevoetsluis zorgt voor een vlekkeloze installatie, van voorbereiding tot afwerking. We nemen de tijd om de ondergrond zorgvuldig voor te bereiden en de vloer perfect te leggen. Zo kun jij jarenlang genieten van je vloer.

PVC Vloer onderhouden

Het onderhouden van een PVC vloer is eenvoudig en vergt weinig moeite, wat deze vloeren ideaal maakt voor zowel thuis als op kantoor. Stofzuigen of vegen houdt de vloer vrij van dagelijks vuil en stof, terwijl dweilen met een mild schoonmaakmiddel voldoende is voor een diepere reiniging. Dit gemak maakt PVC vloeren een favoriet in drukke huishoudens.

PVC is zeer bestendig tegen vlekken en morsen. Toch is het verstandig om gemorste vloeistoffen snel op te ruimen om het oppervlak schoon te houden. Kies voor zachte reinigingsmiddelen om de vloer niet te beschadigen en pas beschermende maatregelen toe zoals viltjes onder meubels om krassen te voorkomen. Beperk ook de blootstelling aan direct zonlicht met gordijnen om de kleur van de vloer te behouden. Door deze simpele onderhoudstips te volgen, blijft je PVC vloer er jarenlang als nieuw uitzien. Zo combineert een PVC vloer duurzaamheid met een stijlvolle uitstraling, passend bij elk interieur en leefstijl.

PVC vloer laten installeren in Hellevoetsluis door Van Son Vloeren

Kiezen voor Van Son Vloeren betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service. Wij begrijpen dat elke ruimte uniek is en bieden maatwerkoplossingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van het kiezen van het juiste ontwerp tot de uiteindelijke installatie van jouw droomvloer. Ben je klaar om te kiezen voor een PVC vloer? Bezoek dan onze showroom in Hellevoetsluis. Hier kun je ons uitgebreide assortiment aan PVC vloeren in het echt bekijken en persoonlijk advies krijgen van onze deskundigen. Wij kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen en samen de perfecte vloer voor jouw huis te vinden.

Breng een bezoek aan onze showroom

Rijksstraatweg 254B, 3223 KE Hellevoetsluis

Plan route