woning>
Projecten

Van Orselen

De samenwerking met transportbedrijf van Orselen in Nieuwenhoorn was voor van Son Vloeren een kans om niet alleen een hoogwaardige PVC vloer te leggen, maar ook om een naadloze en minimale verstoring van de bedrijfsactiviteiten te waarborgen. Wij begrijpen de operationele vereisten van een transportbedrijf en hebben daarom met zorg en precisie gewerkt om de vloerwerkzaamheden buiten de drukke openingsuren uit te voeren.

Ons team heeft niet alleen de nieuwe PVC vloer aangelegd, maar ook zorg gedragen voor het interne meubelvervoer. Door deze aanpak kon transportbedrijf van Orselen blijven functioneren zonder onderbrekingen, terwijl wij zorgden voor een vlekkeloze vloerinstallatie.

De nieuwe PVC vloer biedt niet alleen een eigentijdse uitstraling, maar is ook duurzaam en eenvoudig te onderhouden, wat van essentieel belang is voor een omgeving met intensief gebruik, zoals een transportbedrijf. Bij van Son Vloeren streven we niet alleen naar kwaliteit in ons werk, maar ook naar een klantgerichte aanpak die bedrijven in staat stelt om operationeel te blijven, zelfs tijdens renovaties.

Breng een bezoek aan onze showroom

Rijksstraatweg 254B, 3223 KE Hellevoetsluis

Plan route