woning>
Projecten

Feyenoord - houten vloeren

Feyenoord Rotterdam en van Son Vloeren hebben al jarenlang een nauwe samenwerking voor het onderhoud van de houten vloeren en PVC vloeren in het Maasgebouw en diverse ruimtes in de Kuip, inclusief de businessunits. Deze vloeren, van uitzonderlijke kwaliteit, dragen bij aan een sfeervolle ambiance in de ruimtes.

De hoogwaardige houten vloeren en PVC vloeren zijn zorgvuldig gekozen om niet alleen duurzaamheid en functionaliteit te bieden, maar ook om een warme en uitnodigende atmosfeer te creëren die past bij de identiteit van Feyenoord. Deze vloeren zijn bestand tegen intensief gebruik en bieden tegelijkertijd een uitstraling die perfect aansluit bij de professionele en gastvrije omgeving die de club nastreeft.

De vloeren dragen bij aan het totaalbeeld van de ruimtes in het Maasgebouw en de Kuip, waaronder de businessunits, en versterken de merkbeleving van Feyenoord Rotterdam. De keuze voor hoogwaardige vloeren is niet alleen esthetisch, maar onderstreept ook de aandacht voor detail en kwaliteit die de club hoog in het vaandel heeft staan.

Breng een bezoek aan onze showroom

Rijksstraatweg 254B, 3223 KE Hellevoetsluis

Plan route