Bodiax

Laminaat

Van Son Vloeren heeft ook Bodiax laminaatvloeren in huis. Momenteel bestaat Bodiax uit de volgende types vloeren:

De BL 100 – Kosmos

De BL 200 – Universe

De BL 300 – Endless

De BL 400 – Loft

De BL 500 – Grande

Alle Bodiax laminaatvloeren hebben een natuurgetrouwe look en ook een echt voelbare houtstructuur voor een extra realistisch effect. Tevens komen alle Bodiax laminaatvloeren met hun eigen simpel te gebruiken kliksystemen om zodoende de vloer gemakkelijk te kunnen leggen. Ook is elke Bodiax laminaatvloer gemaakt van 100% FSC-mix, gecertificeerd hout.

Verder heeft elk type Bodiax laminaatvloer zijn eigen unieke kenmerken.

De Kosmos heeft bijvoorbeeld een uitstekende prijs/kwaliteitsratio, kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming en bevat een V2 groef die samen met het natuurgetrouwe uiterlijk deze vloer zeer goed op een echt houten vloer laat lijken.

De Universe heeft ook een V2 groef en bevat een fijne nerftekening, wat de vloer een rustig gevoel geeft. De Universe-serie komt ook met het speciale Angle-To-Angle kliksysteem om deze gemakkelijk te monteren of demonteren. Ook is deze vloer goed te combineren met vloerverwarming. 

De Endless, zoals de naam het al een beetje prijsgeeft, geeft een echt eindeloos gevoel aan uw vloer. Dit wordt vooral gecreëerd doordat de planken gemaakt zijn om echt naadloos op elkaar aan te sluiten. Dit wordt versterkt door de tweezijdige V-groef. De Endless-serie heeft ook een echt houtgevoel en een duidelijke nerftekening. Tevens bevat deze serie ook een handig Fold Down kliksysteem om het leggen van de vloer te vergemakkelijken.

De Loft-Serie komt met een eenvoudige houttekening die rust uitstraalt en subtiele nerven die een voelbare structuur hebben om zo nog realistischer over te komen. Deze vloer bevat ook een 4-zijdige V-groef en is ook goed te combineren met vloerverwarming. Ten slotte heeft deze vloer ook het Fold Down kliksysteem voor het makkelijk monteren en demonteren van de vloer.

De Grande-Serie is een robuuste vloer die goed opgewassen is tegen jaren van dagelijks gebruik of om in kantoren of winkels gelegd te worden. De vloer heeft een eenvoudige houttekening die een perfecte basis vormt voor elk type ruimte. Ook heeft de vloer een voelbaar reliëf voor een extra realistisch effect en een vierzijdige V-groef. Ten slotte heeft de vloer het Fold Down kliksysteem voor het makkelijk plaatsen en verwijderen van de vloer.

TOE AAN EEN NIEUWE VLOER OF ONDERHOUD?
Neem direct contact met ons op