woning
Vloeren Spijkenisse

Vloeren Spijkenisse

Jouw specialist in vloeren voor de regio Spijkenisse

Ben je op zoek naar een hoogwaardige (nieuwe) vloer voor in jouw huis in of rondom Spijkenisse? Bij Van Son Vloeren begrijpen we dat je huis meer is dan alleen een woning; het is een plek waar herinneringen worden gemaakt. Daarom streven we ernaar om de perfecte vloer te leveren die bij jouw levensstijl past. Onze toewijding,  vakmanschap en service maken ons dé specialist in vloeren voor de regio Spijkenisse. Ontdek ons uitgebreide assortiment en de voordelen van houten vloeren, laminaatvloeren en PVC vloeren.

De specialismen van Van Son Vloeren

Houten vloeren in Spijkenisse

Onze houten vloeren stralen warmte en karakter uit. Ze zijn duurzaam en kunnen generaties lang meegaan. Of je nu kiest voor een klassieke eikenhouten vloer of juist een heel eigentijds ontwerp, we hebben een uitgebreid assortiment houten vloeren om aan jouw stijl wensen te voldoen. Laat niets aan de verbeelding over met een houten vloer in je woning in Spijkenisse.

Laminaatvloeren in Spijkenisse

Laminaatvloeren bieden de perfecte combinatie van schoonheid, duurzaamheid en betaalbaarheid. Onze laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in diverse texturen en patronen, waardoor je de uitstraling van echte houten vloeren kunt creëren, maar dan zonder het onderhoud daarvan. Ontdek de veelzijdigheid van laminaat en transformeer jouw huis in Spijkenisse.

PVC vloeren in Spijkenisse

PVC vloeren zijn de ideale keuze voor huishoudens met actieve gezinnen en huisdieren. Ze zijn waterbestendig, gemakkelijk te reinigen en bieden een hoge mate van slijtvastheid. Onze PVC vloeren zijn beschikbaar in diverse designs, waaronder realistische hout effecten. Je kan genieten van een prachtige vloer zonder in te leveren op de functionaliteiten daarvan!

Schadeherstel en reparatie vloeren

Wij begrijpen hoe onverwachte gebeurtenissen, zoals waterschade, voor stress kunnen zorgen. Daarom zijn wij er om je bij te staan van het begin tot het eind, en zorgen we dat je je geen zorgen hoeft te maken.

Kamp je met waterschade aan je vloer? Raak niet in paniek. Met onze deskundigheid in het beoordelen en herstellen van schade, zorgen we voor een effectieve oplossing. Onze ervaren professionals begeleiden je door het gehele hersteltraject met een focus op een vakkundige en snelle service.

Een nieuwe vloer voor jouw woning in Spijkenisse

Bij Van Son Vloeren begrijpen we dat het kiezen van de juiste vloer een belangrijke beslissing is. Daarom nodigen we je graag uit om onze showroom te bezoeken en ons assortiment vloeren persoonlijk te ervaren. Heb je nog geen keuze kunnen maken welke vloer je wil in jouw woning? Ook dat snappen wij heel goed, zo'n keuze gaat namelijk niet over één nacht ijs. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden over welke vloer het beste bij jou en je woonsituatie past. Jouw droomvloer wacht op je, en we helpen je graag om deze werkelijkheid te maken.

Bezoek onze winkel voor je droomvloer

Onze showroom, gevestigd in Hellevoetsluis, is eenvoudig te bereiken vanuit Spijkenisse. Hier kun je de verschillende vloeren zien en voelen, en onze experts staan klaar je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Als je direct contact met ons wilt opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken, aarzel dan niet om contact op te nemen, dit kan telefonisch via 0181-336 944 of via het contactformulier

Breng een bezoek aan onze showroom

Rijksstraatweg 254B, 3223 KE Hellevoetsluis

Plan route