Quickstep

Impressive

Watervast laminaat

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met als basis een watervaste gelijmde HDF(High-Density Fibre) plaat. Alle Quick-Step laminaatvloeren bestaan uit 4 lagen;

De eerste laag is een transparante en slijtbestendige bovenlaag die als bescherming tegen vlekken, schokken, krassen, schroeiplekken en gemorste huishoudproducten dient

Daaronder volgt een decorlaag. Dit is een laag die bestaat uit een foto van een houten of stenen vloer die in zeer hoge resolutie is afgedrukt en vervolgens wordt afgewerkt met melaminehars

De derde laag is een duurzame, stabiele en vochtbestendige gelijmde HDF-plaat.

De onderste laag is een tegenlaag die ervoor zorgt dat de plaat in evenwicht ligt en niet zal kromtrekken of doorzakken zolang de vloer correct gelegd en onderhouden wordt.

 

Onderhoudsvriendelijk

Met Quick-Step laminaat kost het u weinig moeite om uw vloer in topconditie te houden. Met de juiste ondervloer en een zwevende legging is het ook mogelijk om deze vloeren te combineren met vloerverwarming en/of -koeling.

Tot 10 keer beter bestand tegen krassen

Onze gepatenteerde, beschermende Scratch Guard bovenlaag zorgt ervoor dat u jarenlang kunt genieten van een mooie en natuurlijk uitziende vloer. Dankzij deze laag is onze Quick-Step vloerbekleding in laminaat tot wel 10 keer beter bestand tegen microkrassen dan andere vloeren.

Uitstekende schokbestendigheid.

De kern van onze laminaatvloerbekleding bestaat uit een HDF vezelplaat van zeer hoge kwaliteit, en in combinatie met onze Scratch Guard bovenlaag biedt dit de best mogelijke bescherming tegen bijvoorbeeld vallende voorwerpen of scherp schoeisel zoals sportschoenen met noppen of hoge hakken.

Ook gemorste dranken zijn geen probleem

Onze waterbestendige, gelijmde basisplaat en de treksterkte van ons kliksysteem bieden uitstekende bescherming tegen spatwater en vocht op uw vloer.

Geen verkleuring

Onze Quick-Step laminaatvloeren zijn resistent tegen verkleuring en kunnen wel tegen een stootje. Daarom kunt u uw meubelen gerust herschikken zoals u wilt. Onze vloeren behouden jaar na jaar hun originele kleur en verkleuren niet onder normale zonlichtniveaus. 

Massief geluid voor een aangename omgeving

De kernplaten van onze vloeren zijn geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik en zorgen in combinatie met een Quick-Step ondervloer voor een massief, aangenaam geluid.

Permanent antistatisch

Elke Quick-Step vloer heeft een antistatisch oppervlak. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn om statische schokken op te lopen. Als bijkomend voordeel trekt uw vloer veel minder stof aan dan vloeren zonder antistatisch oppervlak.

Quick-Step laminaat staat bekend als natuurlijk en waterbestendig. Maak nu ook kennis met de Imressive Ultra generatie vloeren. Een nog natuurlijker gevoel en uitzicht dan ooit.

Daarbij komt nog dat dankzij de innovatieve waterafstotende HydroSeal coating de nieuwe Impressive Ultra laminaatvloeren niet alleen heel mooi zijn, maar ook de meest waterbestendige laminaatvloeren ooit gemaakt. Vanaf nu gaat uw vloer nog langer mee.