Balterio

Laminaat

Balterio Laminaat staat bekend om de hoge kwaliteit. Daarom hebben wij voor u enkele van de bijzondere eigenschappen van onze vloeren voor u uitgelicht.

Slijt-, stoot- en krasbestendig laminaat.

Balterio laminaatvloeren beschikken over een slijtvaste toplaag en een harde kernlaag. Deze platen met HDF-kern zijn van uitstekende kwaliteit en zeer goed bestand tegen de impact van hakken, vallende voorwerpen en zelfs de druksporen van zwaar meubilair. Ook een brandende sigaret die per ongeluk op de vloer valt en enkele seconden blijft liggen is geen ramp.

Ook kan de vloer goed tegen wieltjes onder kantoormeubilair. Dankzij deze slijtagebestendige laag kunt u dus vele malen langer van uw vloer in topconditie genieten dan vloeren zonder bescherming tegen slijtage, ongelukjes en krassen.

Ook helpt de hoge kwaliteit van onze kernlagen om het effect van vocht op Balterio laminaat te beperken in vergelijking met vol hout of spaanplaten.

Een lichte zwelling van 1mm per strekkende meter wordt opgevangen door een uitzettingsvoeg. Balterio produceert de platen met HDF-kern zelf en hanteert zeer strenge normen op het gebied van zwelling en uitzetting.

 

Antislip vloer

Een gladde vloer is een gevaar voor zowel u als uw huisgenoten. Daarom heeft Balterio alles op alles gezet om te zorgen dat het risico op vallen of uitglijden geminimaliseerd is. Dit is zo goed gelukt dat wij zelfs 45% beter scoren dan het vereiste gesteld door de EN 13329 norm.

 

Minder last van vlekken dan hout of tapijt

Een houten of volle parketvloer kan beschadigd raken door saus- voedsel- of koffievlekken. Balterio vloeren daarentegen kunnen wel tegen een stootje.

Zelfs viltstift, lippenstift of nagellak kan eenvoudig worden verwijderd met wat aceton op een schone doek.

TOE AAN EEN NIEUWE VLOER OF ONDERHOUD?
Neem direct contact met ons op