Ontmoet het team

Graag stellen wij onze vakmensen aan jullie voor

Mo

Mo

Houtspecialist

Mo werkt al sinds enige tijd bij ons als vloerenlegger. Mo is dé houtspecialist binnen Van Son Vloeren. Ook is Mo erg goed in het leggen van laminaat en pvc. Wanneer komt Mo bij u uw (houten) droomvloer leggen?
Riccardo

Riccardo

Vloerenlegger

Recentelijk is Ricardo bij ons in het team gekomen om ons vloerenteam te versterken. Ricardo zijn specialisme is het leggen van laminaat en pvc vloeren.

Ronald

Ronald

Vloerenlegger

Graag stellen wij jullie voor aan Ronald. Sinds kort is Ronald bij ons in het team gekomen om ons vloerenleggers team te versterken.

Ingrid

Ingrid

Backoffice

Onze topper Ingrid werkt al meer dan 11 jaar bij ons. Zij is verantwoordelijk voor de backoffice, het bijhouden van de voorraad, de inkopen en ook stuurt zij alle collega’s aan.
Noa

Noa

Social media

Noa is hét gezicht achter onze sociale media. Zij zorgt ervoor dat er 2 keer per week weer een prachtig plaatje op onze sociale media verschijnt. Ook zal zij samen met u meekijken welke vloer het mooiste in uw woning past en voert zij een aantal administratieve werkzaamheden uit.
Erik

Erik

Trotse eigenaar

Al meer dan 20 jaar is Erik de trotse eigenaar van Van Son Vloeren. Erik is bij toeval in de vloeren terecht gekomen. Na zijn studie is Erik bij een vloerenbedrijf als chauffeur gaan werken en is daarna voor zichzelf begonnen in een kleine loods op de Kickersbloem met slechts drie bordjes hout. Nu 20 jaar verder groeit het bedrijf steeds meer en meer.